Idei pentru vopsirea mansardei

/* */

O nuanta potrivita pentru mansarda ajuta la utilizarea spatiului, luand in considerare si scopul folosirii acestuia.De obicei mansardele nu sunt foarte bine luminate sau sunt mici, iar atunci trebuie folosite culori deschise.Cele mari pot fi decorate cu mai multa imaginatie si au o functionalitate mai mare.Iata cateva idei pentru reimprospatarea peretilor mansardei tale.

Tonuri pamantii

Tonurile pamantii sunt ideale pentru mansardele mici si slab luminate.Galbenul, albastrul sau verdele in nuante deschise sunt o alegere buna pentru o mansarda pe care o folosesti ca si camera de studiu sau de relaxare.

Accentueaza un perete

Accentuand un perete va crea automat ideea de spatiu mare.Tonurile inchise dau profunzime si cele deschise se vor concentra pe contrast.Poti sa pui in evidenta un perete alegand mobila in contrast cu peretele (sau cel putin cateva obiecte decorative).

Vopsirea tavanului

Poti sa vopsesti tavanui in aceeasi culoare cu peretii.Mansarda este singura camera care poate scapa cu o astfel de idee, pentru ca asa vei avea impresia de spatiu mai mare.Nu este nici o problema daca optezi pentru vopsirea tavanului in alta culoare decat peretii.Culorile excelente pentru tavan sunt o combinatie de gri-albastru sau de gri-verde.

Daca folosesti masarda ca un loc pentru copii poti sa jonglezi cu diverse forme si modele copilaresti pe pereti.

Util:
Poti sa iti vopsesti tavanul astfel incat sa creezi impresia de cer senin, dar ai grija sa intrebi in specialista sau sa te interesezi exact cum se face, pentru a evita prostul gust.

 
 

Taguri: , , , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array