Sfaturi pentru decorarea baii

/* */

Decorul baii tale trebuie inceput cu o lista in care sa scri ce vrei sa faci si cum vrei sa ajungi acolo.De asemenea este important sa hotarasti ce fel de baie este:pentru invitati, copii sau baie principala.La orice remodelare trebuie sa ai in vedere daca sistemul de tevi sau cel electric vor fi afectate.Trebuie sa iei in considerare ce fel de stil ar fi mai avantajos astfel incat rezultatul sa fie unul primitor.

SFATUL1

Imitarea pietrei

Placile de mozaic, marmura sau ceramica sunt ideale pentru crearea impresiei de piatra,si eleganta, dar pot fi destul de costisitoare.Pentru o impresie de piatra se mai poate folosi si vinilinul.In felul asta ai parte de un ambient placut la pret minim.

SFATUL2

Culoarea perdelelor si draperiilor

Aditiile decorative la fereastra pot imbunatati enorm baia.Poti sa iti vopsesti singur perdeaua sau draperia cu diverse modele (dar ai grija o faci cu cap) sau poti cumpara altele noi pentru a da un accent placut .

SFATUL3

Cada si astuparea spatiilor goale

Daca ai ales sa schimbi placile existente din baia ta trebuie sa ai grija sa stupi spatiile dintre noile placi cu un material pe care il gasesti la magazinele de specialitate.Nu uita ca acest material trebuie sa aiba culoarea cazii si a ghiuvetei sau sa fie o nuanta asemanatoare placilor.

SFATUL4

Marirea spatiul bailor mici

Pe langa faptul ca ghiuveta sau cada(eventual cabina de dus) trebuie luate pe masura trebuie sa sti ca placile mici dau impresia de spatiu mare pe cand cele mai dau impresia de spatiu mic.Foloseste nuante deschise atunci cand alegi culorile baii.

SFATUL5

Adauga culoare baii monocromatice

Daca baia ta este monocromatica si vrei sa ii dai un pic de culoare fara sa fi nevoit sa schimbi faianta sau sa cumperi alta cada, atunci nu trebuie decat sa cumperi niste prosoape colorate, in contrast cu vopseaua deja existenta.Te poti juca su cu perdeaua geamului sau cea de la cada.

SFATUL6

Vopseaua

Alegerea vopselii pentru baie este mai importanta decat pentru alte camere.Trebuie sa ai grija sa alegi o vopsea rezistenta la mucegai si umiditate.O vopsea semi-lucioasa este ideala pentru dulapioarele baii tale fiindca se curata si intretine usor.

 
 

Taguri: , , , , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array