Cum sa iti vinzi masina mai usor

/* */

Vrei sa iti cumperi o maisina noua sau vrei sa platesti un avans pentru un leasing, dar nu iti ajung banii. Ce-a mai buna solutie e sa iti vinzi masina ta veche.

Noi itiĀ  vom oferii cateva sfaturi simple ce sa faci pentru a reusi sa iti vinzi maisina cat mai repede la un pret cat mai bun.

 

SFATUL1
Schimba toate consumabiile masinii tale, gen ulei, filtre de aer, filtru de ulei. In timpul unui testdrive, a unui potential cumparator, masina va da rezultate mult mai bune.
SFATUL2
Dute cu masina la spalatorie. Curat-o exterior si interior. Asa masina va avea un aspect curat si va arata ca a fost intretinuta.

Atentie!
Nu ii spala motorul. Sunt multi care fac greseala asta. Un potentiala cumparator se va uita si la motor sa vada in ce stare e, daca el observa ca motorul a fost spalat de curand, el poate banui ca e o problema cu el si tu vrei sa o ascuzi. Sigur nu il va mai interesa.


SFATUL3
Nu iti lasa toate jucariile care le avei lipite de parbriz sau montate pe bord. Sunt de prost gust. Practic nu locuiesti in ea. Tine cont de faptul ca tu vrei sa vinzi o masina nu pomul de craciun.
SFATUL4
Daca ai schimbat scaune, volan, oglinzi sau orice alceva, incearca sa revii la cele originale. Cei care au proiectat masina nu au avut gusturi proaste. Au facuto de asa natura sa poata sa vanda cat mai multe si cat mai repede.
SFATUL5
Asigurate ca toate elementele ale instalatiei electrice functioneaza corespunzator.
SFATUL6
Asigurate ca ai toate taxele platite la zi.
SFATUL7
Ai grija ca masina sa nu fie zgariata sau sa aibe vopseaua sarita.
SFATUL8
Da-o cu ceara auto. Aceasta va devenii mai stralucitoare si ii va da un aspect de ingritita
SFATUL9
In anuntul de vanzare incearca sa treci cat mai multe date despre istoricul masinii. In felul asta, un potential cumparator, nu va fi surprins de nimic cand va veni sa vada masina.

 
 

Taguri: , , , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array