Cum sa iti pregatesti nunta

/* */

 

Daca ai hotarat ca iti vei uni destinul de perechea ta, intr-o frumoasa ceremonie la biserica aici vei gasi niste pasi,care prezinta in mare, desigur, cateva ideei pentru planuirea unei nuntii tale.

PASUL1

Rezervari si invitati

Cu sapte-opt luni inainte, daca te-ai hotarai la ce biserica vei face nunta, trebuie sa discuti cu un preot si sa fixati o data pentru rezervare.

Tot cam in aceeasi perioada se discuta cu un restaurant despre rezervarea unei dati si bineinteles despre meniu.Nu uita sa faci o lista cu cheltuieli si stabileste un buget care va acoperi nunta.In aceeasi perioada se stabileste si o lista a invitatilor aproximativa.

PASUL2

Cu 3-4 luni inainte se  stabileste designu si se comanda invitatiile.In aceeasi perioada se  alege si se rezerva locul unde tinerii casatoriti isi vor petrece luna de miere.Se va discuta cu un fotograf, dj sau trupa, si de asemenea se va discuta cu cei de la florarie.

Se stabileste din timp toaleta generala a familiei, purtata la biserica, pentru un ansamblu coloristic odihnitor ochiului.Trebuie retinut ca in afara de mireasa nimeni nu trebuie sa poarte alb.

PASUL3

Cu 1-2 luni inainte se trimit invitatiile la care, cei care le-au primit trebuie sa raspunda, multumind pentru invitatie si sa precizeze daca vor fi prezenti sau nu.

Tot in perioada asta se cumpara si se graveaza verighetele care vor fi tinute cu grija pana in ziua nuntii.

 
 

Taguri: , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array