Cum sa iti instalezi Winamp-ul.

/* */

In continuare o sa explicam cum sa instalati Winampul.

Info:
Pentru continuarea instalarii o sa fie nevoie de chitul de intalare care il poti gasi pe www.winamp.com

Daca il detii deja sau l-ai descarcat intre timp, putem continua cu pasii necesari instalarii si configuraii lui.

Da dublu clik pe chitul de instalare descarca. Ar trebuii sa iti apara o fereastra ca urmatoarea

Aici selecteaza limba care te intereseaza si mergi mai departe apasand butounul OK

Urmatoarea fereastra contine o scurta descriere a produsului care urmeaza sa il instalezi.

Apasa butonul “Inainte>”

 

Orice program iti va pune la dispozitie niste termeni si conditii pentru folosirea acestuia.

Daca esti de acord cu Termenii si Conditiile programului sau iti este mult prea lene sa le citesti apasa butonul “De acord.”

 

In urmatorul pas te intreaba in ce locatie doresti instalarea aplicatiei. In ce-a mai mare parte a aplicatiilor, aceasta locatie este prestabilita in “C:/Program Files”. Daca doresti schimbarea locatiei, programul sa fie instalat in alta patre apasa buonul “Alege…”.

Apasa butonul “Inainte >” pentru continuarea instalarii

In urmatorul pas, te intraba ce componente vrei sa instalezi din program.

Apasa butonul “Inainte>” pentru continuarea instalari

 

 

Acum va trebuii sa selecezi locatiileunde vrei ca sa fie afisata scurtatura in cazul tau si ce nume sa aibe aceasta.

Apasa butonul “Inainte>” pentru continuarea instalari

Urmatorul pas te intreaba ce alte produse vrei sa mai instalezi. Acestea pot fi de promovare a unui produs propriu sau a unui partener. Eu unu am ales nu instalez nici unu deoarece nu imi foloseste nici unu si imi consuma resursele calculatorului fara nici un rost.

Apasa butonul “Inainte>” pentru continuarea instalari

Urmatorul pas este tot unul de promovare a unui produs. Acesta este nou si nu sunt sigur ca va fi introdus si in versiunile viiroare.  La aceasta versiune acest pas este obligatoriu. Daca doriti instalarea aplicatiei suplimentare, atunci instalarea s-ar putea sa dureze ceva mai mult, asta in functie de configuratia calculatorului tau.

Eu am ales varianta de a nu-l instala deoarece sunt fan Adobe deocamdata. Selecteaza varianta care te intereseaza de al instala sau nu si apasati butonul “Instaleaza”
Asteptati. Acum a inceput instalarea programului. Timpul de asteptare variaza in functie de configuratia calculatorului tau.
Acesta este ultimul pas in instalarea Winamp-ului. Apasati butonul “Terminare”

 

Creatorii Winamp au tinut cont de faptul ca oameni in general isi personalizeaza aplicatiile care le folosesc. In continuare o sa va arat 2 pasi din 4 cum sa va faceti Winamp-ul sa mearga mai repede si mai bine.

Daca nu ti cont de aspect selecteaza Winamp Classic. Aceasta se va incarca de mult mai repede deoare nu contine toate efectele ale Winamp-ului moder. Aceasta varianta este recomandata in mod special celor care utilizeaza sisteme mai vechi. Acum apasati butonul “Inaine” pentru a trece la pasul urmator.
Vrei sa te uiti la un videoclip sau un film si de fiecare data acesta ti se deschide in winamp… Iti pierzi playlistul care te-ai chinuit sa il pui in ordinea in care te vrei tu sa iti asculti piesele favorite. Pentru a scapa de aceasta mica problema debifeaza casuta de mai sus “Fisiere video”. Acum apasa tasta Filnalizare si ai terminat cu configurarea Winampului.
 
 

Taguri: , , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array