7 pasi sa mentii interesul utilizatorului pe Facebook

/* */

07b32ad9a51edf462945acfd4556e9fc

Sfatuiala.ro iti arata 7 pasi pe care ii poti urma sa mentii interesul utilizatorilor care ti-au dat like la pagina ta de facebook.

PASUL1
Nu posta prea rar, nu vrei ca cei ce sunt abonati sa uite de pagina ta.

PASUL2
Nu posta prea des, nu vrei sa umpli newsfeed-ul abonatilor tai doar cu postari dupa pagina ta. Acest lucru poate deveni obositor si ii va impinge sa se dezaboneze.

PASUL3
Nu posta stiri incomplete care obliga utilizatorul sa urmeze un link pentru a citi continuarea. Abonatii se vor plictisi destul de repede si vor incepe sa se dezaboneze.

Incearca sa scrii un rezumat scurt si daca ii va interesa sigur vor urma link-ul.

PASUL4
Nu cere like si comment, daca abonatului tau ii place ce ai postat iti va da singur like. In felul acesta iti poti da seama ce continut e mai atractiv.

PASUL5
Nu publica subiecte lungi. Incearca sa eviti sa apara butonul de “Show more” (Arata mai mult). Multi utilizatori evita sa apese butonul respectiv.

PASUL6
Evita sa publici evenimente tragice care au aparut la televizor daca pagina ta nu are legatura cu stirile de acest gen. Daca pagina ta are continut umoristic nu publica articole de genul “In memoria lui …..”.

PASUL7
Incearca sa publici articolele la ore de varf. Cand numarul de utilizatoricare folsesc Facebook-ul este mai mare. In felul acesta cresc sansele ca postarea ta sa fie vazuta de cat mai multi utilizatori. Daca postezi spre exemplu la ora 3 dimineaza postul tau va fi impins in mult in josul paginii de ceilalti prieteni ai abonatului tau, si sansele ca postul tau sa fie vazut scade semnificativ.

 
 

Taguri: ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array