Cum sa te comporti la prima intalnire

/* */

 

O prima intalnire poate este, de obicei, incarcata de un sentiment de anxietate deoarece fiecare se chinuie sa aiba un comportament exemplar. Vor exista multe intrebari sau pauze stanjenitoare, fie gafe sau glume nesarate. Gandeste-te doar ca si cel de langa tine simte tensiunea de a fi “perfect” la aceasta intalnire, asa ca nu e de facut decat sa va relaxati deoarece abia atunci puteti fi naturali.

SFATUL1

Fii punctual/a. Nimic nu lasa de dorit mai tare despre caracterul unui om decat faptul ca intarzie. Daca totusi vei intarzia nu uita sa-l anunti pe cel cu care te intalnesti.

SFATUL2

Fii natural, dar nu PREA natural. Vrei ca celalalt sa te cunoască pe tine, hobbyurile tale sau muzica pe care o asculti, asadar lasa gesturile sau detaliile intime despre viata ta acasa. Oricat de naturala ti se pare o ragaitura, este bine sa o faci discret, acolo unde esti singur. Este doar o dovada de respect pentru cel de langa tine.

SFATUL3

Pune intrebari creative in locul celor obisnuite, ca sa scapati de monotonie. Ocoleste sa pui intrebari incomode sau personale. Atunci cand esti intrebat/a, raspunde in fraze simple si nu dezvalui totul despre viata ta. Daca intalnesti persoana pentru a doua oara in viata ta este bine sa lasi o urma de mister in urma ta, fie ca va ve-ti mai intalni fie ca nu.

SFATUL4

Nu aude in discutie subiecte de genul religie sau politica. Daca o faci totusi evita sa iti impui cu putere convingerile .Gandeste-te ca celalalt poate avea o opinie diferita si discutia poate genera o cearta.

SFATUL5

Asculta-l pe cel de langa tine atunci cand iti raspunde la intrebari  sau cand te intreaba ceva. Poti sa lasi si telefonul tau de-o parte in timp ce conversati. Arata-i ca are toata atentia ta. De asemenea nu te uita la alte/ti tipe/tipi in timp ce esti la o intalnire. Adu-ti aminte ca orice gest te caracterizeaza.

SFATUL6

Fii pozitiv. Pastreaza o nota distractiva  in discutie, nu aduce aminte de slujba ta sau de certurile cu parintii. Un om optimist ridica intotdeauna moralul si este apreciat. NICIODATA nu aduce aminte de fostii tai parteneri sau fostele tale partenere.

SFATUL7

Fii politicos. Chiar daca intalnirea nu a decurs asa cu doreai, din partea celuilalt, nu uita sa ramai respectuos, chiar daca probabil nu o sa va mai vedeti vreodata. Lasa in urma ta o impresia placuta, nu exagera in gesturi.

 

Util:
Intotdeauna adu-ti ceva bani in plus pentru situatii neprevazute.

 

 
 

Taguri:

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array