Ce se poarta in toamna lui 2012?

/* */

Ajutati de siteul dedicat modei Style.com aflam cum sa ne orientam in materie de trenduri in toamna anului 2012.Asadar iata trendurile:

 

Siluete Convexe

In privinta paltoanelor, gecilor sau a oricarei haine dedicate ierni, vom putea spune ca in trend sunt cele largi, spatioase.

Brocartul

Daca inainte aceasta stofa scumpa era rezervata nobililorsi preotilor, precum si mobilei acestora, acum, brocartul este un must-have al toamnei 2012.

Printuri asortate

De aceasta data avem de aface cu o asortare dusa la extrem.Designerii propun o asortare din cap pana in picioare intr-un singur model de print.Imaginati-va ca va confectionati haine dintr-un singur model de tapet floral sa zicem.

Gothic

O noua categorie este si stilul gothic care revine in forta si este reprezentat de pielea dura, neagra si accesorizata sau nu cu manusi pana la incheietura sau cot.

Solduri evidentiate

Se pare ca designerii sunt pusi pe marirea corpului prin adaugareaa de material si in zona soldurilor.Dupa o vara plina de salate si mancare sanatoasa, vine toamna si ne “adauga ” soldurile de care tocmai am scapat.

Blana

Blana de orice fel si in orice forma pusa oriunde este bine venita toamna asta.

 
 

Taguri: , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array