Cum iti dezactivezi contul de Facebook

/* */

Esti pregatit sa renunti la contul tau de facebook, dar nu vrei sa il stergi definitiv ca sa poti sa te mai intorci si alta data pentru a vedea ve mai fac prieteni tai. Dezactivarea contului poate fi ce-a mai buna solutie in cazul tau.

PASUL1
Inregistreazate pe contul tau de¬†Facebook si dute in partea dreapta unde apare numele ta. Un pic mai in dreapta de numele tau este un mic triunghi orientat in jos. Faceti un click pe el si ducetiva la “Setarile contului” (“Account Settings” in cazul in care aveti contul in limba engleza).

PASUL2
In pagina care se deschide faceti click in partea stanga pe “Securitate” (en. Security). Pe pagina de securitate aveti un link “Dezactivati Contul.”. Faceti click pe el si treceti la pasul urmator.

PASUL3
In acest punct te va intreba motivul pentru care doresti dezactivarea contului. Prima parte este obligatorie, a doua optionala. Daca intentionezi sa iti ti contul dezactivat o perioada mai mare de timp, noi iti recomandam sa bifezi casuta de la partea a treia, asta ca sa nu mai primesti toate mailurile alea de la Farmvile sau Garden of Time via Facebook.

PASUL4
Dupa ce ai confirmat motil pentru ca vrei sa iti dezactivezi contul, facebook iti va cere sa confirmi dezactivarea lui cu parola ta. Tot ce trebuie sa faci e sa iti introduci parola de facebook in fereastra care va aparea.

 

PASUL5
Dupa ce ti-ai confirmat parola, facebook-ul va incerca sa confirme ca tu esti cel care dezactiveaza contul si nu in program sau ceva de genul asta. Ce trebuie sa faci e sa citesti ce strie in fereastra si sa treci intr-o casuta care apare sub repectiva fereastra. Cum vezi in poza de mai jos.

 

Dupa de ai apasat butonul Trimite, contrul tau va fi dezactiva. Nimeni nu te va mai putea vedea pe facebook.

Info:
Daca vrei sa iti reactivezi contul de facebook, este suficient sa te duci pe pagina celor de la facebook si sa incerci sa te loghezi. Contul iti va fi activat instantaneu.

[Alert]Daca prin simpla dezactivare a contului tot nu simti ca datele tale nu sunt in singuranta atunci e cazul sa iti stergi contul. Poti gasi AICI toate informatiile necesare pentru stergerea definitiva a contulu tau de Facebook.[/alert]

 

 
 

Taguri: , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array