Cum sa iti stergi definitiv contul de Facebook

/* */

Facebook-ul te lasa destul de usor sa iti dezactivezi contul, dar asta inseamna ca doar iti ascunde informatiile temporar si cu o singura logare pe contul respectiva toate datele vor fi afisate iar.

Functia de stergerea definitiva a contului tau de facebook e mult mai greu de gasit. Insa articolul urmator va acoperii cei mai simpli pasi pentru steregea contului.

Info:

Facebook-ul iti da la dispozitie 14 zile (2 saptamani) sa te razgandesti. Daca esti sigur ca vrei sa il stergi, Sfatuiala.ro, te safuieste sa nu incerci sa accesezi contul in acea perioada de 14 zile. O logare pe contul tau va anula cererea de sterge si nu iti ramane decat sa o iei de la capat si contorul porneste iar tot de la 14 zile.

Metoda 1

PASUL1
Facebook-ul a ascuns destul de bine aplicatia pentru stergere contului. Sfatuiala.ro a cautat pentru tine locul in care se afla aplicatia de stergere. O poti gasi AICI. Dupa ce te-ai intregistrat in contul tau, iti va aparea o pagina, cu un mesaj asemanator cu imaginea de mai jos.

Atentie!

Daca ai fost inregistrat pe facebook, e posibil sa nu iti mai ceara sa te loghezi la acest pas. Noi te sfatuim sa mai verifici odata daca e inregistrat pe contul tau. Nu vrei sa stergi din greseala contul al unei alte persoane.

PASUL2
Apasa butonul Confirma/Submit  si urmeaza intructiunile. Va aparea un camp pentru parola si un cod CAPTCHA pentru a confirma stergerea contului. Cum apare in imafinea de mai jos.

Info:

Codul CAPTCHA este folosit pentru a confirma ca esti tu ce-l ce sterge contul si nu un program.

PASUL3
Asteapta acum sa treaca cele 14 zile si toate informatiile tale tinute pe facebook vor disparea. Nu uita ca in aceste 2 saptamani nu ai voie sa iti accesezi contul deoarece comanda de stergere a contului va fi anulata.

Metoda 2

Daca metoda 1 nu functioneaza pentru tine poti sa folosesti aceasta metoda care este ceva mai lunga si mai complicata.

PASUL1
Dute la pagina de ajutor facebook. O poti gasi AICI.

PASUL2
Tastati in casuta de cautare “Delete facebook” si da-ti click pe Search.

PASUL3
Vei ajunge la pagina “facebook FAQ”. Uitate in lista si cauta: “I want to permanently delete my account. How do I delete my account?”

PASUL4
Citeste informatiile de acolo care te vor vace sa intelegi daca vrei sau nu cu adevarat sa iti dezactivezi sau sa iti stergi contul.

Sfatuiala.ro a tradus pentru tine ce sctie la intrebarea “How do I delete my account?”

“Dezactivarea contului inseamna ca Facebook  iti va retine informatiile tale de profil (prieteni, poze, etc.) dar vei aparea ca si cum nu ai avea cont Facebook. Facebook vrea ca tu sa intelegi ca odata ce iti stergi contul, informatiile respective vor fi pierdute pentru todeauna.”

PASUL5
Acum urmeaza pasi de la Metoda 1.

 
 

Taguri: , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array