Pulpa de miel in miere

Ai nevoie de:

  • 1 pulpă de miel
  • 3 caţei de usturoi
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 1/2 linguriţă chimen măcinat
  • 1/2 linguriţă ghimbir măcinat
  • 1/2 linguriţă cuişoare macinate
  • 1 lingură ulei
  • 6 linguri miere
  • sare

PASUL1
Se curată carnea de pieliţe, se spală şi se usucă cu un şervet de bucătarie. Se unge pulpa cu miere, pe toate parţile.

PASUL2
Se amestecă toate mirodenile într-un vas, inclusiv sarea şi piperul. Se presară carnea pe toate parţile cu amestecul de condimente şi se presează cu mâna, pentru a se lipi de carne. Se infăsoară pulpa in folie de aluminiu, se pune in tava cu ulei şi se coace, la cuptor potrivit, cca. 2 ore.

PASUL3
Preparatul se serveste cu garnitură după plac şi un vin alb sec.

 

 
 

Taguri: , ,

 
 
 

comenteaza acest articol