Cum sa te pensezi?

/* */

In general pentru acest procedeu este recomandat sa mergi la un specialist care va reusi sa iti dea un aspect ideal folosind o sumedenie de instrumente.Daca preferi sa faci toata treaba singura atunci este nevoie sa cunosti cateva reguli care te vor ajuta sa iti conturezi frumos fata.

 

PASUL1

 

Penseaza-te la lumina naturala.In felul acesta vei vedea perfect sprancenele.Nu uita sa iti achizitionezi o penseta buna.Chiar daca la salon se folosesc mai multe feluri de pensete eu cred ca acasa putem rezolva treaba cu o penseta simpla dar de calitate.

 

PASUL2

 

 Procedeaza ca in imaginea alaturata si traseaza o linie ascendenta din coltul interior al ochiului.Peseaza cate un fir odata, fara sa te grabesti.inceputul spracenei poate fi drept sau inclinat.Cel drept te ajuta sa iti apropii ochii daca este cazul.Inclinatia trebuie facuta cu grija, treptat ca ea sa arate natural.Daca puteti observa in poza din stanga modelul are o inclinatie a sprancenei naturala care urmareste linia nasului si se continua pe frunte.

 

 

 

 

PASUL3

 

 In continuare vom stabili unde este punctul cel mai risicat din spranceana si odata cu el, forma arcadei.Procedeaza ca in imaginea din stanga, adica traseaza din coltul nasului o linie pe langa iris.Acela va fi punctul cel mai ridicat din spranceana.Pentru a-l pensa corect, indeparteaza mai intai firele de sub el,usor, pentru a nu exagera.Penseaza arcada astfel incat sa urmezi forma ei naturala, fara sa exagerezi.Ea trebuie sa se arcuiasca deasupra ochiului tau si sa il complimenteze totodata.

 

 

 

 

PASUL4

 

Trasand o linie din acelasi punct al nasului, traversand coltul exterior al ochiului, vom sti unde se sfarseste spranceana.Indepartam parul dincolo de linie si pensam sfarsitul intr-un unghi ascutit.

 

 

 

 

 

 

Util:
Evita sa pensezi partea de sus a sprancenelor pentru a pastra un aspect natural.

Daca pensezi prea mult, foloseste un creion de sprancene de o culoare apropiata de nuanta ta pentru a te corecta.

 

Atentie!
Asta e o metoda de a te pensa, dar daca nu esti 100% sigura pe tine, mai bine mergi la un specialist pentru a-ti da o forma.

 
 

Taguri: , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array