Origami – Cum faci o stea in 16 colturi

/* */

Cum am mai spus si in articole recente. Origami este o arta a manuala. Este interzisa folosirea oricarui tip de ustensile. Totul se va face manual.

In continuare Sfatuiala.ro te va invata cum sa faci o stea in 16 colturi. Pentru aceasta vei avea nevoie de 16 foite patrate de dimensiuni minime 15/15 cm.

PASUL1
Ia prima foita de hartie si impacheteazo odata pe o diagonala si o data pe cealalta diagonala, cum vezi in imaginea de mai jos linia rosie si linia neagra. Pliazo bine dupa care despacheteazo si treci la pasul urmator.

 

PASUL2
Plieaza cele 4 colturi catre centru. Dupa terminarea acestui pas nu o mai despacheta.

 

PASUL3
Alege doua laturi din acelasi colt si impacheteazale spre centru, cum vezi si in imaginea de mai jos. Dupa acest pas va trebuii sa arate ca o sageata.

 

PASUL4
Intoarce piesa invers si pliaza spre interior coltul mai mic, dupa care pliaza-o pe jumatate dupa cum vezi linia neagra din imaginea de mai jos, ai grija sa ramana pe exterior coltul cel mic. Acesta va folosti ca un sertar pentru celelalte elemente.

 

PASUL5
Urmeaza pasii de mai sus si mai fa 15 elemente identice dupa care poti sa treci la pasul urmator.

 

PASUL6
Dupa ce ai pliat toate cele 16 elemente de care ai nevoie. Introduce una in alta in bunzunarele mici formate. Cum vezi in imaginea de mai jos.

 

 
 

Taguri: , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array