Cum sa dai ignore pe Facebook

/* */

Nu e indeajuns doar sa stergi pe cineva din lista de prieteni  facebook. Daca nu ti-ai pus la punct foarte bine setariile de confidentialitate utilizatorul care te deranjeaza tot va putea sa interactioneze cu tine. Noi vom incerca sa iti prezentam cativa pasi simpli cum poti sa scapi definitiv de persoanele care te irita prin intermediul facebool-ului.

Util:
Daca persoana restepectiva e in lista ta de prieteni este important sa o scoti mai intai.

PASUL1
Intra pe profilul persoanei respective si in partea dreapta apar 4 butoane. Da un click pe butonul Prieteni si selecteaza din lista “Scoate din lista de prieteni”.

Acum iti va mai aparea o fereastra in care iti va cere sa confirmi daca vrei cu adevarat sa scoti persoana respectiva din lista ta de prieteni. Tot ce trebuie sa faci pentru confirmare e sa apesi butonul albastru “Scoate din lista de prieteni”

 

PASUL2
Pentru a putea ignora utilizatorul, intra pe profilul lui si in partea din drapta vor aparea trei butoane ca in imaginea de mai jos. Da un click pe al treilea buton, acela care nu scrie nimic pe el, si selecteaza tabul Raporteaza/blocheaza.

 

Selecteaza prima casuta “Block …….”, selectand aceasta casuta utilizatorul respectiv nu va mai putea sa va acceseze in nici un fel profilul pe facebook. De retinut ca nici tu nu vei mai potea accesa profilul persoanei respective. Mai jos vei putea selecta un motiv suplimentar pentru care vrei sa ignori aceasta persoana, aceasta categorie nu este obligatorie.

 

Pentru deblocarea unui utilizator, adica sa il scoti dupa lista de ignor, poti sa urmezi pasi urmatori.

PASUL1
In coltul din dreapta sus, unde apare si numele tau care il folosesti pe facebook, in partea dreapta este o sageata orientata in jos. Da un click pe acea sageata si selecteaza “setari de confidentialitate”.

Dute la ultima categorie din lista “Persoane si aplicatii blocate” si da un click pe “Administrati procesul de blocare” cum vedeti in imaginea de mai jos.

Pe pagina care sa deschis acum o sa gasesti la categoria “Blocheaza utilizatori” lista cu toti cei care ai ales sa ii ignori pe facebook. Pentru a debloca un utilizator nu trebuie decat sa dai un click pe butonul “Deblocheaza” din dreptul utilizatorului care vrei sa il scoti din lista de ignor. Atentie! Un utilizator deblocat nu mai poate fi adaugat pe aceasta lista timp de 48 de ore.

 

 
 

Taguri: , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array