Cum sa iti ajuti parul sa creasca

/* */

Daca te afli printre persoanele care cred ca frumusetea femeii consta in parul ei lung si bogat aici vei gasi niste metode pentru o crestere frumoasa si sanatoasa a parului tau.

Ai nevoie de:
Ai nevoie de

  • Vitamina B
  • Mancare bogata in proteine


PASUL1

Inainte de a-ti lasa parul sa creasca trebuie sa il tunzi.Chiar daca suna neplacut trebuie sa scapi de varfurile tocite sau despicate pentru ca parul tau sa aibe un aspect sanatos.Chiar daca parul tau va creste mai incet poti sa te bazezi pe faptul ca va creste sanatos daca iti faci un obicei ca la 3 -4 luni sa mergi la cuafor pentru a scapa de 2-3 cm de par.
PASUL2

Ia suplimentele de care are nevoie parul tau:vitaminele B-in special B-6 si amino acizi.Gasesti foarte multe proteine in fasole nuci alune si soia.
PASUL3

Evita sa folosesti chimicale ( vopseaua de par) sau instrumente pentru cuafat (placa de indreptat) pentru ca acestea iti opresc din crestere parul si il distrug.
PASUL4

Fi blanda cu parul tau atunci cand il speli sau il descurci.De asemenea nu il prinde strans.

Atentie!
Apa cu clor de la strand sau apa de mare pot sa iti strice parul si e indicat sa il speli de fiecare data atunci cand esti la mare sau te intorci de la strand.

 
 

Taguri: , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array