Cum scapi de stresul dinainte de interviu

/* */

Un interviu poate deveni destul de stresant. Este foarte important sa fi foarte relaxat pe parcursul interviului. Uite cateva metode care te va relaxa si iti va marii sansele de angajare.

PASUL1
Familiarizeaza-te cu compania pentru care urmeaza sa ai interviul. E bine sa cunosti cat mai multe informatii despre jobul pentru care aplicat. In felul asta stresul va fi mai mic, tu vei fi mai deschis si sansele tare de a optine postul vor creste.

PASUL2
Incearca sa dormi cel putin 8 ore in noaptea dinaintea interviului. Oboseala te va face sa fi ingrijorat si mai putin pregatit, asta va creste nivelul de stres.

PASUL3
Evita sa bei cafea sau energizante inainte de interviu. Cofeina este un stimulent care te poate agita. Cofeina iti mai poate creste pulsul si asta te poate face sa te simti stresat

PASUL4
Incearca sa ajungi la interviu cu cel putin o jumatate de ora inainte de ora programata. Acest lucru iti va da suficient timp pentru a te pregatii psihic si ii va arata angajatorului ca esti o persoana punctuala si ca iti doresti cu adevarat acel post.

PASUL5
Daca esti pregatit, iesi un pic pe afara si plimbate, daca ai timp. Astfel vei scapa de energia suplimentara si vei puta sa mai treci odata peste toti pasi. Acest ultim pas de pragatire este o modalitate excelenta pentru a reduce stresul inaintea interviului.

PASUL6
Intra in locatia unde va avea loc interviul, cu 5-10 minute ca interviul sa inceapa. In felul asta este destul de probabil ca interviul sa inceapa mai devreme. Probabil vei fi mult mai relaxat cand va incepe interviul.

Util:

Daca a intervenit ceva si nu poti sa mai ajungi la interviu suna cu cel putin 3 ore inainte si incearca sa optii o reprogramare. E recomandat ca reprogramarea sa nu intarzie mai mult de 2 zile, altfle postul sigur va fi ocupat de altcineva.

 
 

Taguri: , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array