Cum sa iti protejezi mainile in timpul iernii

Dupa ce se termina vara parca uitam sa ne protejam impotriva soarelui.Uitam de razele UV si ne concentram asupra caldurii.Trebuie sa ne protejam pielea de razele UV chiar daca ne luptam cu aerul uscat si vanturile puternice ale iernii.

SFATUL1

Protejaza-te impotriva razelor soarelui cu crema.Aceste raze se reflecta in zapada si iti invadeaza pielea, prin urmare nu este momentul sa uitam de protectie.

SFATUL2

Foloseste o crema hidratanta putenica pentru a scapa de pielea uscata specifica iernii.Crema aceasta va intra in straturile pielii si te va feri de efectul vanturilor reci.

SFATUL3

Ai grija sa ai asupra ta mereu un balsam hranitor pentru a evita buzele crapate.Acest balsam este de protectie, nu de infrumusetare neaparat deci poate fi folosit fara probleme si de baieti.

SFATUL4

Porneste un umidificator in casa ta.Aerul iernii rece trage toata umezeala din aer si din pielea ta.Este bine sa detii un umedificator pentru a supravietui iernii fara sa ai pielea uscata.

SFATUL5

Ai grija sa intotdeauna creme pe langa tine pe care le poti folosi dupa dus sau spalarea frecventa a mainilor.Aplica aceste creme dupa aproximativ 3 minute dupa baie.

 
 

Taguri: , , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol