Cum sa iti setezi apelul video pe Facebook.

/* */

De curand fecebook a anuntat un nou serviciu oferit impreuna cu cei de la skype. Serviciul de Video Call in ofera posibilitatea de a efectua apeluri video si de voce cu prieteni tai direct din browser-ul tau de internet. Noul serviciul este oferit, gratuit, de facebook nu necesita sa ai un cont pe skype, doar cateva setari de baza, care va trebui sa la faci calculatorului tau, pentru ai permite conectarea si buna functionare a acestuia.

PASUL1
Deschide o fereastra de chat cu peroana care te intereseaza sa efectuezi apelul video si selecteaza icoana “Start a video call”. Incercuita cu rosu in imaginea de mai jos.

PASUL2
Apasa butonul “Set Up” in fereastra urmatoare.

PASUL3
In functie de tipul de browser care il folosesti, apasati butonul “run” pentru a executa programul care urmeaza a fi descarcat. In imaginea de mai jos aveti un exemplu in browserul Interent Explorer 9

PASUL4
In Windows Vista si Windows 7 in va aparea o fereastra de genul celei de mai jos. Apasati butonul “Yes”.

PASUL5
In continuare vor aparea doua ferestre. Prima din ele se va conecta la internet pentru a descarca Plug-in-ul necesar sa permita Browser-ului conetarea la microfonul si web camul tau si a doua pentru a permite plug-in-ului sa efectueze modificarile necesare pentru instalarea acestuia. Cum sunt ferestrele de mai jos.

Pentru a nu fi nevoit sa efectuezi pasi, de mai sus, de fiecare data, cand initiezi un apel de tipul Video call, prin Facebook, bifeaza casuta “Do not show me the warning for this program again”, ca in imaginea de mai jos.

Site-ul sfatuiala.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele modificar aduse din partea facebook.com.

 
 

Taguri: , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array