Trucuri cu carti de joc.

/* */

Toti suntem incantati de un truc de carti facut bine. Dar cati dintre voi s-au intrebat pana acum cum sunt facute?

Cu un simplu pachet de carti poti sa uimesti orice public, de orice categorie de varsta. Unele trucuri sunt mai greu de invatat, dar altele sunt foarte simple si cu putn antrenament poti sa iti dai publicul peste cap.

In continuare, o sa incercam sa, iti aratam cum se fac cateva trucuri cu carti si poti as fi sigur ca tu vei fi sufletul petrecerii de acum in colo.

Info:
Pentru inceput, trebuie sa ti cont ca intr-un truc, cartile, conteaza in proportie de 50%,  restul 50% tine de tine, jocul tau de cuvinte. E foarte important ca el sa nu se uite la mainile tale.

1. Cartea Magica

 1.  Intinzi pachetul de carti si rogi o persoana sa extraga o carte.
 2. Acum ca a tras cartea. Tu vei indruma aceasta persoana sa se uite atenta la carte, ii vei spune sa nu se grabeasca si sa fie sigur ca nu o va uita. Timp in care tu te vei uita foarte discret , sa nu fi observat, la ultima carte din pachet (acea carte din fundul pachetului care este intodeauna la vedere)
 3. Spargi pachetul in doua parti cat mai egale, si il vei ruga sa isi puna cartea inapoi in pachet. Ai grija unde isi pune gartea, asta e foarte important. Dupa ce ai spart pachetul, ar trebuii sa ai doua jumatati, ca in imaginea de mai jos. Si sa zicem ca in Jumatatea 1 este caretea care ai memorato tu. Tu il vei pune sa isi puna cartea in Jumatatea 2. Acum vei lua Jumatatea 1 si o vei pune peste Jumatatea 2 exact peste cartea lui. Acum tu stii ca in fata cartii tale este cartea lui.
 4. Acum poti sa te apuci sa amesteci pachetul. Dar ai mare grija ca la jumatate sunt cartile care te intereseaza pe tine. Vei lua doar carti dintr-un capat si veri pune in celalalt si invers, fara sa te atingi me mijlocul pachetului.
 5. Acum ca ai “amestecat pachetul”, il vei pune pe masa cu spatele in sus si incepti sa intorci una cate una. Cand vei ajunge la cartea ta, vei trece peste ea si ii vei arata urmatoare carte. Aceasta este cartea lui.

 

 

2.  21 de carti

Acesta este un truc foarte simplu care le va da mari batai de cap prietenilor tai.

 1. Scoti dintr-un pachet 21 de carti, acestea sunt cele care le vei folosi.
 2. Cele 21 de carti le vei intinde pe o masa si vei ruga o persoana sa isi aleaga o carte fara sa atinga cartile.
 3. Dupa ce si-a ales cartea, le strangi si le amesteci, asta doar ca sa faci sa para mai complicat trucu.
 4. Acum te apuci sa le intinzi pe trei randuri, toate cu fata in sus, pui cate o carte pe rand pana ajungi sa ai 7 carti pe un rand. Ai grija sa pui pe toate 3 randurile in acelasi timp (ex. Rand 1 cartea1, Rand2 cartea1, Rand 2, Cartea1, Rand1 Cartea2, Rand2 Cartea2, Rand3 Cartea2) , sa nu faci un rand si pe urma sa te apuci de randul doi respectiv trei.
 5. Acum il intrebi pe care din randuri e cartea lui. Iei randul respectiv si il bagi intrecelelalte doua randuri.  ( ex. Sa presupune, cartea este in Randul 3. Atunci vom lua randul 1 si il vom pune in fata Randului respecti, dupa care lom randul 2 si il vom pune in spatele la randul 3 ).
 6. Mai repeta de doua ori pasul 4 si 5.
 7. Daca ai urmarit de trei ori pasul 4 si 5. Iei pachetul si incepi sa numeri 10 carti din el. A 11-a carte va fi cea care si-a aleso el la inceput.

 

3. Ghiceste cartea

Acesta este un truc destul de complicat si necestita foarte mult antrenamet.

 1. Amesteca bine pachetul, de carti, doar de ochii pesoanei pentru care vrei sa o impresionezi
 2. Dupa ce ai terminat de amestecat, uitate discret la ultima carte din pachet si tine-o minte.
 3. Tine pachetul in mana si muta un pic ultima carte din pachet ca sa poti sa scoti urmatoarea carte. Fi foarte discret, nu e recomandat ca acea persoana sa vada ca ai mutat cartea. Daca te vede isi va da seama cum faci trucul si nu va mai avea nici un haz.
 4. Cartile care le scoti din pachet le pui pe o masa in ordinea in care le scoti.
 5. In timp ce scoti carti din pachet roaga persoana respectiva sa iti spuna cand sa te opresti.
 6. Din momentul cand ti-a spus sa te oprest, mai trge o carte. Aceasta va fi cartea care ai tinuto tu de-o parte.
 7. Punel sa ia ultima carte extrasa. Sa se uite bine la ea. Si in mommentul ala tu ii spui ce carte are in mana.

 

SFATUL 
Acum ca ai invatati cateva trucuri noi incearca sa ti minte: “Un magician adevarat nu isi dezvaluie niciodata secretele”.

 
 

Taguri: , , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array