Cateva sfaturi pentru alegerea incaltamintei

/* */

 In functie de forma corpului tau, a inaltimii sau a formei piciorului vom pune in evidenta incaltamintea care va avantaja mai mult.Iata cateva ideei pentru alegerea incaltamintei.

Pentru mignone:Este ideal sa alegi ,in cazul in care esti mignona,tocuri de 5-8cm care iti vor alungi piciorul.Daca vei alege un toc mai mare vei avea tendinta sa pari mai cocosata fiindca astfel ti se va schimba centrul de greutate.

Fetele cu forme:trebuie sa evite tocurile mari si sa aleaga o inaltime de 5-8cm pentru a crea proportionalitate.Tocurile trebuie sa fie groase pentru a da impresia ca sustin corpul.

Fetele cu glezne groase:trebuie sa evite orice detaliu in jurul gleznei fiinda asa nu vor reusi decat sa isi ingroasa glezna si mai tare.Daca totusi nu poti renunta la pantofii cu bareta din jurul gleznei, poarta un pantalon lung care sa o acopere.Fetelor din categoria aceasta li se recomanda talpa joasa, chiar si la cizmele inalte(din material elasic).

Sfaturi pentru toate fetele:incercati sa evitati platformele acelea gen KISS fiindca pe langa faptul ca acestea nu sunt flatante, ingusteaza si mai tare calea spre un aspect sexy.Poti incerca o talpa ortopedica in schimb.De asemenea evita sa iti cumperi incaltari fiindca sunt ieftine(desi este adevarat ca uneori nu ne putem permite sa dam prea mult pe incaltaminte) pentru ca te poti alege cu tot felul de ciuperci sau ti se pot rupe in intersectie.Asta nu inseamna ca tot ce este ieftin nu e bun dar ai grija totusi sa te asiguri de calitate inainte de a cumpara.

 
 

Taguri: , ,

 
 
 

comenteaza acest articol

 
 

Adauga un comentariu

obligatoriu

obligatoriu

optional


 
 
 
Array